Количка 0

Двудневна екскурзия до карнавала в Ксанти, Гърция: 1 нощувка със закуска в Хотел 3 звезди в Банско!

Дати: 09.03.2019 – 10.03 .2019г

Цената включва:

-Транспорт,

– 1 Нощувка, 1 Закуска в Банско

-Разходка в Банско

– Посещение на Кавала, посещение на  Фестивала в Ксанти

-Програмата се провежда с лицензиран екскурзовод на Български език

Цената не включва:

-Разходи за музеи и обекти посещавани по програмата, както и разходи от личен характер, -Македонска вечер – 35лв

-Мед. застраховка за лица до 65г – 2лв на ден, за лица над 65г – 5лв на ден;

-5 лв пътни такси.

99.00 лв.

ПРОГРАМА:

Ден 1-ви: Отпътуване от София стадион Васил Левски в 7.00 ч.  по маршрут Банско – Гоце Делчев. Пешеходна разходка в Банско – къщата на Никола Въпцаров; къщата на Неофит Рилски; църквата „Света Троица“. Свободно време. Настаняване в хотел с 3*в Банско. При допълнително заплащане може да бъде организирана македонска вечер. Нощувка.

Ден 2-ри: Закуска. 7.30 ч. – отпътуване за Ксанти. Живописно разположен в подножието на Родопите, Ксанти е модерен град, с древен произход и история, столица на едноименната префектура. Пешеходна разходка в старата градска част – Общинската градска галерия, Музеят на фолклора, Митрополията, Кметството, църквата „Св. Продромос“, площад „Антика“ с множество сладкарници за традиционни гръцки сладкиши. Включване в карнавалните празници. Отпътуване за България. Кратка спирка в Кавала за фото пауза. Пристигане в София късно вечерта.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с достигане на минимален брой туристи и с предварителни резервации.
Часово време: България – 12 ч.; Гърция – 12 ч.
Екскурзията се провежда при минимум 25 записани туристи.
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.